.

Open jazzinbusiness @ leiderschapshuis

Jazz in Leiderschap

Jazz in Leiderschap - Workshop 29 maart 2012

Jazz in Leiderschap - Workshop 29 maart 2012

´╗┐´╗┐Goed leiderschap is net als een mooi stuk muziek: harmonisch, goed op elkaar afgestemd en de schoonheid zit vaak in de eenvoud. Jazzinbusiness laat je aan de hand van jazz-muziek beleven wat er komt kijken bij goed leiderschap.

Om het thema Leiderschap eens op een heel andere manier te belichten, vindt op 29 maart 2012 in het Leiderschapshuis een bijzondere workshop plaats. Onder begeleiding van producer Sergej van Middendorp, en de muzikanten van jazzinbusiness zullen we uiteenlopende facetten van leiderschap belichten. Muziek en dialoog wisselen elkaar af om het op een mooie, leuke en laagdrempelige manier met elkaar over dit belangrijke onderwerp te hebben.

Voor wie?
De workshop is inspirerend voor managers, adviseurs, ondernemers voor wie leiderschap een belangrijk thema is. Ervaring of voorkennis is beslist niet nodig, een open mind en nieuwsgierigheid naar een verrassende avond wel degelijk!

Opzet van de avond
Na een introductie waarin de link gelegd wordt tussen jazz en leiderschap worden principes van leiderschap muzikaal weergegeven. We zullen enkele rondes dialoog hebben volgens het WorldCafé principe en met de opbrengst uit zo'n dialoog gaan de musici dan weer aan de slag met nieuwe improvisaties. Afsluitend zullen we getracteerd worden op een samenvattende improvisatie die een muzikale weergave is van wat we er samen van gemaakt hebben. Daarna is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te ontmoeten en na te praten.

Tijden, locatie
18:00 uur: inloop
19:00 uur: workshop
22:00 uur: borrel en netwerken

Plaats van handeling is uiteraard het Leiderschapshuis, Soestdijkerweg 12a in Den Dolder. Vanwege het te verwachten grote aantal deelnemers vragen we je (gratis) te parkeren bij de naburige Ernst Sillem Hoeve.

Kosten
100 euro voor jezelf en 75 euro voor elke gast die je meeneemt. Prijzen zijn exclusief 19% BTW.

Reserveer nu je plek!
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.